B'z Portal
Thank YOU!!
5000 hits ARIGATO!!
 
Funny B'z Videos

B'z members parodies at Minna no Terebi

*If Koshi wouldn't give up being teacher for singing
*If Tak had stayed at Music shop in part time job
very funny, MUST DOWNLOAD IT!!!!!!
 
B'z
 
Inaba Koshi
 
Matsumoto Tak
 
Discography
 
Site
 
Counter
Indulás: 2004-07-06
 
More!

***Koshi sama gyermekkora
Az Okayama megyében található Tsuyama nevű csendes, kis városkában született. Az Inaba család második fiaként látta meg a napvilágot. Kis korában Hiroshinak hívták, ami a Koshi kanjijainak egy másik olvasata. A Koshi nevet zenei karrierjének kezdetén vette fel. Rengeteg szeretet kapott a családjától ezért nagyon boldog gyerekkora volt, így talán nem is olyan meglepő hogy ennyire kiegyensúlyozott és kedves ember lett. Egész kis kora óta mindenki szerette a környéken. Heroshinak becézték a környéken. A kicsi Hiroshi kun nagyon udvarias és csendes volt de még mindig sokan emlegetik a Tsuyamaba a kisfiúként aki a vékonyka kis csengő hangján már az utcasarokról üdvözölte a szembejövőket...
Általános iskolásként nagyon szégyenlős volt, nem lehetett rávenni hogy az osztállyal együtt bármit is elénekeljen az iskolai fesztiválon, pedig mindenki szerint már akkor is nagyon szép hangja volt! Nagyon sokáig nem is gondolta arra, hogy mások előtt valaha is énekeljen, inkább a sport érdekelte.
A kicsike Hiroshi kun gyakran kiült a közeli dombtetőre és a távoli hegyekra bambulva gondolkozott azon, hogy vajon milyen lehet a világ Tsuyaman kivül.
5.-es korában édesanyjától egy Stereo Set-et kapott. Bátyja, Shinji, hatására elkezdett nyugati zenéket hallgatni. Hiroshi kunnak és a bátyjának közös szobájuk volt, így amikor a barátaik átjöttek mindig együtt hallgattak zenét mint a Beatles vagy a Carpenters. Az Inaba fivérek közt nagyon jó volt a kapcsolat.
Hiroshi kun a sok zenehallgatással egész jól megtanult angolul. 14 éves korában letette a középfokút angolból.
***A Középiskolás és egyetemista évek
Középiskolás korában, egy tudományos rendezvényen megnyert egy Természettudomány Módszertanok Nagy díja nevezetű elismerést. Az eredményei mind a hat éven keresztül kitűnő volt. A tanulás mellett, pedig a sportokban is nagyon jó volt! Koshi egy viszonylag későn berobbant rock zenésznek nevezhető; Takkal ellentéttben aki elég hamar abbahagyta tanulmányait, hogy a zenének szentelhesse életét, Koshi egészen az egyetem végéig kötelességtudóan végig járta az iskolákat. Bár nem is volt túl nehéz dolga, mert az a szerencsés alkat volt aki egyszeri olvasás után megjegyezte az anyag nagy részét.
Középiskolás évei alatt jött rá hogy mennyire szeret énekelni, ekkor kezdett komolyabban foglalkozni a zenével. Egy barátja, Hidehiro egy amatőr rockbanda gitárosa, figyelt fel előszőr különleges hangjára: Tenisz edzéseken mindig szurkolásnál kiemelkedett magas tonúsu hangja társai közül. A bandának még nem volt vokálja, ezért Hidehiro meghívta Koshit az együttesbe. A banda neve ICBM lett a tagok monogramjából. Első és utolsó fellépésük a az iskolai fesztivál volt, a helyi lapokban is megjelent róluk cikk. És ezután jön a nagy Koshi legenda, mikor végre eljött a felvételi ideje, ő a Yokohama Egyetemet, Japán három legjobb egyetemének egyikét jelölte meg, és a harmadik legmagasabb felvételi pontszámot érte el egész Japánban! Ez az első verzió... a második verzió szerint egyetemen matematikai évfolyam dolgozaton érte el az ország harmadik legmagasabb pontszámot érte el.

***Tanári évei
Az egyetemen nagyon nagy hatással volt rá egyik oktató, a matematika előadó, ekkor határozta el hogy pedagógus pályát választja. Miután sikeresen lediplomázott,előszőr egy általános iskolában tanított ahol a gyerekek visszataszítónak bélyegezték meg hosszú haja miatt, de egy huzamosabb együtt töltött idő után megszerették míg végül már nagyon jól kijöttek egymással. később átment egy középiskolába ahol az új tanítványai megint kritizálni kezdték. A dolog addig fajult, hogy az iskola megkérte arra, hogy vágja le a haját, de Koshi sama ellenkezett, ezzel be is fejeződött matematika tanári pálya futása...

***Nem rontotta meg a sztárság
Még így is, hogy Japán egyik legnépszerűbb énekese, Koshi sama nem szállt el, ő és Macchan Japán legilledelmesebb sztárjai közé tartoznak. Főleg a kezdeteknél egy-egy koncertet követő sajtókonferencián annyit hajolgattak hogy rendszeresen fájt a hátuk utána. Ráadásul nagyon jó riporter alanyok is, mert nincsenek nagy igényeik. Ha már itt tartunk Koshi samaval azért is kellemes lehet riportot készíteni, mert Japán egyoik legintelligensebb zenésze...(ha ehhez magyarázat kéne lapozz egyet vissza)' Ezen kívül még mindig nagyon rendszeresen visszajár Tsuyamaba szülő városába, meglátogatni a családját..(^-^)

***Túl tökéletes pasi
Koshi sama tagadhatatlanul gyönyörű, csodás hangja van és nagyon okos, ez már így magában is tökéletes, de van még... Nagyon érzékeny...(O^-^O) Amikor a bátyja akit annyira szeretett megházasodott, Koshi sama alig bírta feldolgozni, hogy valaki elveszi a drága bátyját, végül mégis megjelent az esküvőn, de nem volt képes énekelni... Ezenkivül nagyon szexi ( főleg a színpadon ahol énekelés közben egyszerűen ízzik az egész ember!!)és vannak könyvmoly korszakai is..(*.*) Egyszerűen túl tökéletes!!

***Tsuyama szeme fénye!
Mint már emítettem Koshi sama elég gyakran jár haza, egy csodálatos családban nevelkedett fel akikre még ilyen elfoglalt időkben is mindig szán időt.
Biztos meglepett valamennyire, hogy hogy lehet Koshi samaról ennyi gyerekkori hülyeséget összeszedni, pedig ő alapból eléggé visszahúzodó és a családját minnél távolabb próbálja tartani a médiától. Csakhogy Koshi sama szülei egészen máshogy gondolják a dolgot.
Tsuyama nagyon büszke Koshi samara, ezért a város teljesen megnyílt a rajongóknak(!!), amit főleg a papa és mama szorgalmazott. Nyilvánosságra hoztak egy ami megmutatja Tsuyama fontos helyeit, mint Koshi sama háza, iskolái, kedvenc kávézója, kedvenc kocsmája meg minden ilyesmi. Tsuyamába bárkit leállítasz az utcán főleg az idősek, tuti tud mondani valami tök cuki történetet Koshi sama gyerekkoráról, hogy milyen illedelmes gyerek volt meg mindenféle más dolgot.
És hogy azon a térképen melyik a legfontosabb két pont: az Inaba bátyuska édesség boltja és ami még ennél is fontosabb az Inaba papa és mama boltja. Az Inaba Illatszerben a kirakat is tele van a hivogató B'z poszterekkel... A pultnál pedig széles mosollyal várja Inaba mama fiának minden rajongóját. A bolt maga tele van B'z-es emlék tárgyakkal, képekkel, meg mindenfélével, a mama meg ontja magából a sztorikat a kis Hiroshiról. Esetleg Koshival is összefuthatsz néha itt...
Ha részletesebben érdekel a téma nézz át a Tsuyama Special!! menüpontba!

 
PV Request
 
Forum
 
Webring

Magyar Jrock es Jpop Webring

 
Mother Site

Made-in-Japan.hu

 
Official Links
 
Poll
Best B'z Song?
Taiyou no Komachi ANGEL
Easy Come, Easy Go!
Lady Navigation
Love me, I Love You
Love Phantom
Konya Tsuki ga mieru
Pleasure
Blowin'
Juice
It's Show Time
  
 
B'z Links


If you like my site please vote here!

My cute icons are from here! I love this site, especially the B'z Horoscope!

Very cute japanese B'z site with excellent graphics!


Lots of fun! "B'z Research",Polls, Quiz+ B'z Dream!!

All those kawaii B'z mangas belong here!

 
Links
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK